Dovolená pro jednoho bez doplatku za jednolůžkový pokoj

Objevte, jak skvělé může být cestování pro jednotlivce – s veškerým komfortem, nezapomenutelnými zážitky a bez doplatků za jednolůžkový pokoj! Zájezdy pro single je SEN!

Zbořte s námi společenské dogma, že cestování je pouze doménou rodin s dětmi, skupin přátel, zamilovaných párů či manželů mířících na líbánky. I dovolená pro 1 osobu má totiž neopakovatelné kouzlo s celou řadou benefitů. Pokud tedy patříte mezi single cestovatele a nechcete na nic ani nikoho čekat, vydejte se s CK SEN do světa objevovat nové perspektivy a užijte si komfortní i úsporné ubytování zároveň – jde to totiž také bez doplatku za jednolůžkový pokoj!


Mám zájem o zájezdy se slevami first minute až 35% pro 1 osobu bez doplatku za 1-lůžkový pokoj


Autor: Pavel Fellner, ředitel CK SEN

09.10.2024

Čti více

Dobrodružství pro single cestovatele s úsporou

Dovolená pro jednotlivce se v posledních letech stává hitem, neboť touha lidí po ničím nerušené relaxaci sílí čím dál víc. Bývá ale také velkým krokem z komfortní zóny a pokořením sebe sama. Takové sólo cestování totiž vyžaduje notnou dávku odvahy, nejen dobrodružného ducha. Když už se tedy heroicky odhodláte nastoupit do letadla a poletíte vstříc svým velkým snům, s CK SEN si jako jednotlivec nemusíte dělat starost ohledně ubytování. Na výběr máte hned několik variant.

Jak to funguje?

Chystáte-li se sama/sám na dovolenou, určitě vás budou zajímat možnosti ubytování pro jednoho o něco více – s jednolůžkovým pokojem se totiž standardně pojí nějaké náklady navíc. Trn z paty vám však vytrhne a několik tisíc korun v peněžence ušetří CK SEN, neboť přichází od 15. 10. 2024 se skvělou novinkou ve svých službách! Když si totiž od tohoto data vyberete zájezd, který bude mít doplatek za jednolůžkový pokoj nižší jak 13 000 Kč a cestovní kancelář vás nedoubytuje ve dvoulůžkovém pokoji někým druhým, nemusíte tuto částku navíc hradit a užíváte si komfortu pokoje zcela sami.

Chcete-li využít této nabídky, musíte ho sami povolit při objednávání zájezdu přes políčko „Souhlasím s doubytováním“. V opačném případě máte ale stále možnost zvolit si samostatný jednolůžkový pokoj za příplatek, kde budete mít požadované soukromí jisté tak jako tak.


Mám zájem o zájezdy se slevami first minute až 35% pro 1 osobu bez doplatku za 1-lůžkový pokoj


Kontakt: Cestovní kancelář SEN, Korunní 79, 130 00 Praha 3, Email: [email protected], Mobil: 608 482 877, Tel.: 224 250 138

Prozkoumejte jako single cestovatel s CK SEN celý svět! Bez doplatku za jednolůžkový pokoj a navíc se zajímavými slevami!

Stojí před vámi rozhodnutí o single dovolené a stále netušíte, kam se vlastně podívat? S CK SEN máte téměř nevyčerpatelné možnosti výběru se slevami first minute jak na evropské půdě, tak i mimo ni. Během několika dní můžete absolvovat cestu kolem světa anebo prozkoumat zajímavé exotické destinace více do hloubky. Inspirovat se můžete například:

  • světoznámou velmocí ČÍNOU a jejími fascinujícími starověkými památkami, které vás zavedou do časů dávných císařských dynastií i mocných vládců. Terakotová armáda, Zakázané město v Pekingu nebo Velká čínská zeď vám dají znát, jak velkolepí dokážou Číňané být a provincie Jün-nan nebo Kuej-lin vám odhalí ta nejkrásnější kouzla matičky přírody. Zahanbit se však nenechá ani majestátní pohoří Himaláj, kde můžete pokořovat své osobní limity.
  • tropickým THAJSKEM s oslňujícími ostrovy a ostrůvky, na nichž plážové dobrodružství nikdy nekončí. Pláž Krabi, moderní a pulzující metropole Bangkok, oslňující plovoucí trhy, zelenající se Národní park Khao Sok s bujnou džunglí, lahodné a voňavé thajské jídlo nebo ničím nerušená meditace v místních chrámech – to vše vám nedá spát!
  • svéráznou KUBOU s pohnutou historií, lahodným rumem a excelentními doutníky. Tahle destinace nadchne skutečné cestovatelské fajnšmekry, neboť nabízí dokonalý relax na senzační písečné pláži Varadero, osvěžující koupání v tyrkysových vodách ale i dynamický kulturní mix, jenž se houpe v rytmu rumby nebo salsy. Buďte jako Hemingway a obdivujte netradiční krásy historické Havany a nezapomeňte ocenit ani okolní přírodní scenérie, které vás doslova zhypnotizují.
  • dynamickým a rozmanitým VIETNAMEM, jenž vás uhrane svou všudypřítomnou zelení a milými lidmi. Tuhle zemi si zkrátka musí zamilovat každý, jelikož se v ní snoubí fascinující přírodní krása zátoky Ha Long, praktičnost plovoucích trhů a vesnic či moderna velkoměst pevně spjatá s historií. Proplétejte se uličkami omamné Hanoje nebo rušným centrem Ho Či Minova Města a nechte se okouzlit laskavostí a jedinečností uklidňujícího Vietnamu.
  • barevnou a dobrodružnou JIHOAFRICKOU REPUBLIKOU, kde ztratíte pojem o reálném čase. Pro Evropana je pobyt v Africe obecně velkolepou událostí, na kterou nezapomene do konce svého života. Nechte se tedy hýčkat lahodnými jihoafrickými víny v proslulých vinařských oblastech, vyšplhejte na Stolovou horu a kochejte se rozmanitým Kapským Městem, ponořte se do temné historie apartheidu v Johannesburgu, rozpumpujte srdce při pohledu na „africkou pětku“ (lev, nosorožec, buvol, slon, levhart) na safari a jděte po stopách známého Nelsona Mandely.
  • pohostinnou a malebnou SRÍ LANKOU, kde má čajový dýchánek zcela jiný rozměr. Chtěli byste vidět na vlastní oči ty nejrozlehlejší čajové plantáže na světě a zachytit také co nejdůvěrněji výrobu čaje? Pak je Srí Lanka vaše top volba k sólo cestování. Tato voňavá, pestrobarevná a rozmanitá destinace je ale daleko víc! Touhu po dokonalém koupání a vodních sportech naplní například pláže Unawatuna a Mirissa, historické poznatky doplní úchvatné starověké město Anuradhápura nebo skalní pevnost Sigiriya a duši pohladí bujný Národní park Yala, kde lze spatřit na vlastní oči majestátní slony, superrychlé leopardy, zvídavé opice a další divokou zvěř.

Proč vyrazit na dovolenou jako sólo cestovatel?

Stále váháte, zda se vydat na dovolenou jako jednotlivec? Pak vás možná přesvědčí několik benefitů, které se s cestováním v jednom pojí:

  • Lépe poznáte sami sebe. V návalu běžných pracovních povinností a přítomnosti blízkých lidí můžete své potřeby vnímat daleko hůře, proto pro vás může být sólo dovolená spásou. Když cestujete sami, máte dostatek času přemýšlet o tom, co a proč chcete v životě změnit. Sebepoznání může být osvěžující záležitostí, která vás nasměruje na šťastnější životní cestu.
  • Zlepšíte své jazykové dovednosti. Jazyky vládnou světem, o tom žádná. A hlavně, otevírají brány do životů a duší ostatních lidí. Jako sólo cestovatelé jste vždy nuceni spoléhat sami na sebe, proto mnohem častěji daný jazyk použijete při komunikaci s domorodci v dané destinaci.
  • Poznáte inspirativní a zajímavé lidi. Pokud nejste vysloveně introvertem se zálibou v samotářství, budete chtít na cestách zcela určitě poznávat své okolí. Není vyloučené, že byste nemohli potkat buď spřízněnou duši nebo přítele na celý život, a to jak ve skupině stejných cestovatelských nadšenců, tak i v dané zemi – v tomto ohledu věřte, že obohacení o jiné kultury změní vaše myšlení o 180 stupňů!
  • Získáte svobodu v rozhodování. Dovolená v jednom člověku má také významný benefit v tom, že se nemusíte ohlížet na někoho druhého, když něco chcete. Prostě jdete, kam vás nohy povedou a prozkoumáte nebo ochutnáte, co chcete.
  • Ušetříte dost peněz. Cestování ve vícero lidech bývá poměrně nákladnou záležitostí. Jakmile ale vsadíte na sólo dovolenou, nemusíte za ni utratit všechny celoživotní úspory. Je to zkrátka ekonomičtější.
  • Odpočinete si podle svého gusta. Jak už to, tak bývá, na dovolenou si letí člověk odpočinout a načerpat ztracenou energii. Je tedy jen na vás, jaký program si pro konkrétní dny jako sólo cestovatel zvolíte.
  • Naučíte se lépe řešit situace pod tlakem. Cestování je nejen krásný koníček, ale také životní výzva – obzvlášť, když cestujete do světa sami. Ne vždy se totiž ocitnete v příjemných situacích, a tak musíte vymyslet dobrý „plán“, jak z nich ven. To vás rozhodně o dost posílí.
  • Posílíte své sebevědomí. Fakt, že jste zvládli procestovat půlku světa úplně sami, je víc než ohromující. Pokud si tedy nevěříte, zkuste absolvovat nějakou sólo dovolenou a uvidíte, jak moc se vaše vnímání života změní!

Mám zájem o zájezdy se slevami first minute až 35% pro 1 osobu bez doplatku za 1-lůžkový pokoj


DŮLEŽITÁ POZNÁMKA: Pokud si však vyberete zájezd s případným doplatkem za jednolůžkový pokoj, který je vyšší jak 13 000 Kč a CK SEN se nepodaří doubytovat vás ve dvoulůžkovém pokoji někým druhým, je nutné tuto částku zaplatit. Také u zájezdů, které jsou objednány méně než 90 dní před odjezdem, CK SEN nemůže zaručit účast spolucestující osoby. Pokud druhá osoba na zájezd neodcestuje, bude nutné uhradit doplatek za jednolůžkový pokoj.

Co očekávat od doubytování?

Ať už se na dovolenou pro jednotlivce vydáte z jakýchkoliv důvodů, jistě budete plni velkých očekávání a nadšení. Těšení se na nová zákoutí, neznámé kultury či ikonické světové památky totiž nabudí kdejakého zapáleného dobrodruha a cestovatele. Na své cestě po různých světadílech planety Země ale můžete získat také nová přátelství, a to jak mezi domorodci, tak i mezi účastníky zájezdu. A právě vámi zvolené doubytování může otevřít cestu k zajímavému seznámení, díky němuž získáte kamarádku nebo kamaráda na celý život.

Nutno podotknout, že doubytování probíhá vždy tak, aby s ženou bydlela na pokoji žena a s mužem jiný muž. Půjdete do toho?

Kontakt: Cestovní kancelář SEN, Korunní 79, 130 00 Praha 3, Email: [email protected], Mobil: 608 482 877, Tel.: 224 250 138


Všechny články autora

Pavel Fellner

Průkopník našich cest do Indonésie a Polynésie. Několikrát absolvoval cestu kolem světa, průvodcuje jižní Ameriku, Barmu, Thajsko, Indii, Čínu, Tibet, Nepál, Bhután, Etiopii, Keňu, Tanzanii, Namibii, JAR...., miluje Stolové hory ve Venezuele, koupe se s tučňákama na Antarktidě a vyběhne na každou sopku, kterou spatří. Bohém s odbornými znalostmi z řízení a marketingu si na zájezdech vychutnává každý moment. Okouzlí Vás nejen dojemnou hrou na klavír, vědomostmi, ale i talentem zorganizovat věci tak, abyste si vaši dovolenou dokonale užili. Velmi dobře vaří a v restauraci vám rád pomůže najít přesně to víno, na které máte chuť. Z dovolené, kde vás provází, se vám nebude chtít odejít.


Mám zájem o "Speciální akci" na poznávací zájezdy do celého světa se SLEVOU AŽ 39%.


Zadejte prosím váš e-mail:

Povinné pole